BUY ONLINE

Order A Bottle Or Two

 • Een fantastische gele thee uit de bergen van Yunnan, verbouwd op een hoogte van ongeveer 1200 meter. Onze bevriende boer verbouwt deze thee slechts in kleine hoeveelheden. Deze gele thee wordt maar licht gefermenteerd en heeft hierdoor een lage oxidatiegraad. 1st Grade Golden Dragon heeft een fijne smaak met hinten chocolade, meloen en honing. Het aroma is fruitig en de infusie heeft een geeloranje gloed. Onze thee wordt op traditionele wijze verbouwd (of geplukt in wilde bossen) zonder pesticiden en synthetische chemicaliën, met respect voor mens en natuur. 50 gram per zak.
 • Deze 1st Grade Moonlight Yunnan Pu-Erh komt uit het Wuliang-gebergte in het zuiden van Yunnan. Volgens traditie worden de ongeopende knoppen en enkele bladeren met de hand geplukt. Dit gebeurt alleen onder het licht van de volle maan, waarna ze voor 4 tot 6 dagen in het donker worden gedroogd. Vandaar de naam ‘Moonlight’. De smaak is zacht met een hint van zoethout en rijp fruit. De infusie is prachtig oranje-geel, zeker vanaf de 3e infusie. Zoals alle witte theeën is deze rijk aan antioxidanten. Onze thee wordt op traditionele wijze verbouwd (of geplukt in wilde bossen) zonder pesticiden en synthetische chemicaliën, met respect voor mens en natuur. 20 | 50 gram per verpakking.
 • Een uitzonderlijke thee uit het Wuliang gebergte in Yunnan. Deze 1st Grade Yunnan Silver Needle is een witte Pu-Erh die wordt verbouwd op een hoogte van maar liefst 1400 meter! Het gehele productie proces wordt met de hand gedaan en wij gebruiken alleen de beste theeblaadjes. De delicate smaak heeft vleugen van bloemen en honing. De kleur is zeer helder bij de eerste paar keer zetten, maar wordt daarna een meer donker amber. Onze thee wordt op traditionele wijze verbouwd (of geplukt in wilde bossen) zonder pesticiden en synthetische chemicaliën, met respect voor mens en natuur. 100 gram per theeblok.
 • Deze geweldige 1st grade Yunnan Silver Needle komt uit de bergen van Yunnan. Hier worden op een hoogte van 1400 meter alleen de beste knoppen geplukt. Het hele proces wordt nog met de hand gedaan. Het resultaat is een zeer bijzondere witte Pu-Erh thee, delicaat van smaak met zowel een bloemend karakter als tinten van honing. De infusie is de eerste keer zeer helder, maar wordt daarna een prachtig amber. Zonder twijfel is dit een thee voor speciale momenten en kenners. Onze thee wordt op traditionele wijze verbouwd (of geplukt in wilde bossen) zonder pesticiden en synthetische chemicaliën, met respect voor mens en natuur. 50 gram per verpakking.
 • Mount Infinity is een enorme berg die Yunnan van noord tot zuid doorkruist. Het is het natuurlijke leefgebied van veel dieren en grote bomen. De thee wordt hier in het wild geplukt van oeroude theebomen die er al honderden jaren staan en wordt dus niet gecultiveerd. Op een hoogte van maar liefst 2000 meter! Deze thee is een aanrader voor échte theekenners. Onze thee wordt op traditionele wijze verbouwd (of geplukt in wilde bossen) zonder pesticiden en synthetische chemicaliën, met respect voor mens en natuur. 7 theeblokken van 7 gram (49 gram totaal).
 • Mount Infinity is een enorme berg die Yunnan van noord tot zuid doorkruist. Het is het natuurlijke leefgebied van veel dieren en grote bomen. De thee wordt hier in het wild geplukt van oeroude theebomen die er al honderden jaren staan en wordt dus niet gecultiveerd. Op een hoogte van maar liefst 2000 meter! Deze thee is een aanrader voor échte theekenners. Onze thee wordt op traditionele wijze verbouwd (of geplukt in wilde bossen) zonder pesticiden en synthetische chemicaliën, met respect voor mens en natuur. 100 gram per theeblok.
 • High Mountain Black Tea wordt geoogst van eeuwenoude bomen ten noorden van Pu'er. Tijdens de laatste stap van de verwerking worden de bladeren gedroogd onder direct zonlicht, op deze manier blijven de enzymen die nodig zijn voor het rijpingsproces behouden. De thee smaakt vol zoet en zacht. Het bevat de energie van de zon, net zoals een hap van een grote sinaasappel! Onze thee wordt op traditionele wijze verbouwd (of geplukt in wilde bossen) zonder pesticiden en synthetische chemicaliën, met respect voor mens en natuur. 100 gram per theeblok.
 • Deze zeer delicate witte Pu-Erh thee komt uit een natuurreservaat in het Ailao gebergte in Yunnan. In deze bossen leven de oudste theebomen ter wereld. De thee wordt nog met de hand geoogst van wilde bomen door mensen uit nabijgelegen dorpen. Dit type Camellia is van de Assamische variëteit. Dit is dezelfde variant als wordt gebruikt voor klassieke Pu-Erh thee. De thee heeft een zeer unieke smaak. Licht zuur, zoet en een kleine hint van fruit met delen ceder/eucalyptes. Erg fris en het proberen waard! De eerste infusies zijn helder, bijna transparant, terwijl de opvolgende infusies een licht gouden kleur krijgen. Onze thee wordt op traditionele wijze verbouwd (of geplukt in wilde bossen) zonder pesticiden en synthetische chemicaliën, met respect voor mens en natuur. 50 gram per verpakking.
 • Bai Mu Dan is een waardevolle, keizerlijke thee en vind zijn oorsprong in de Fujian provincie. De smaak is zacht, bloemachtig en fris. De bladeren zijn jade groen en de knoppen noemen ze ‘Silver Needles’ of ook wel ‘Yin Zen’. De fragiele, kleine bladeren en de knoppen worden met de hand geplukt en dan gedroogd. Dit process, weg van warmte, behoudt de antioxidanten en ontstekingsremmende werking van de thee. Onze thee wordt op traditionele wijze verbouwd (of geplukt in wilde bossen) zonder pesticiden en synthetische chemicaliën, met respect voor mens en natuur. 20 gram per verpakking.
 • Bai Mu Dan is een waardevolle, keizerlijke thee en vind zijn oorsprong in de Fujian provincie. De smaak is zacht, bloemachtig en fris. De bladeren zijn jade groen en de knoppen noemen ze ‘Silver Needles’ of ook wel ‘Yin Zen’. De fragiele, kleine bladeren en de knoppen worden met de hand geplukt en dan gedroogd. Dit process, weg van warmte, behoudt de antioxidanten en ontstekingsremmende werking van de thee.

  Onze thee wordt op traditionele wijze verbouwd (of geplukt in wilde bossen) zonder pesticiden en synthetische chemicaliën, met respect voor mens en natuur.

  100 gram per verpakking.

 • Bai Mu Dan is een waardevolle, keizerlijke thee en vind zijn oorsprong in de Fujian provincie. De smaak is zacht, bloemachtig en fris. De bladeren zijn jade groen en de knoppen noemen ze ‘Silver Needles’ of ook wel ‘Yin Zen’. De fragiele, kleine bladeren en de knoppen worden met de hand geplukt en dan gedroogd. Dit process, weg van warmte, behoudt de antioxidanten en ontstekingsremmende werking van de thee. Onze theezakjes zijn gemaakt van maïszetmeel en 100% biologisch afbreekbaar. Onze thee wordt op traditionele wijze verbouwd (of geplukt in wilde bossen) zonder pesticiden en synthetische chemicaliën, met respect voor mens en natuur. 20 theezakjes per doosje.
 • Pu-Erh is zonder twijfel de meest mysterieuze, en meest gedronken, thee uit China. Al meer dan 4.000 wordt het verbouwd in de Yunnan regio. De thee heeft een uitgesproken aroma met een aardachtige smaak. Hij is zoet en vol met een kleine hoeveelheid caffeine. Bijzonder is dat de thee beter wordt als deze ouder wordt, net zoals een goede fles wijn. Deze Pu-Erh komt van een kleine plantage in het Simao district. Onze thee wordt op traditionele wijze verbouwd (of geplukt in wilde bossen) zonder pesticiden en synthetische chemicaliën, met respect voor mens en natuur. 100 gram per zak.
Ga naar de bovenkant